Március 28 és a postai átállás

By: IPL

Az elmúlt hónapokban számtalan helyen megjelent, hogy az új jogszabályoknak megfelelően a Magyar Postát kötelezően fel kell tüntetni szállítási opcióként valamennyi webáruházban. De mit is jelent ez pontosan?

Az elmúlt hetekben folyamatosan kaptunk új információkat ezzel kapcsolatban, s ezáltal kirajzolódot a pontos kép, hogy mit jelent ez a mi, valamint ügyfeleink számára. Cikkünkben megválaszoljuk a legfontosabb kérdéseket, de ha továbbra is maradtak tisztázatlan dolgok, készséggel állunk rendelkezésére valamennyi elérhetőségünkön.

Mit jelent a jogszabály?

Minden vállalkozás, amelynél konkrét termékek kerülnek kiszállításra fel kell tüntesse a Magyar Posta szolgáltatásait weboldalán. Amennyiben március 28-ig nem volt szerződése a postával, meg kell kötnie az általuk megszabott feltételekkel. Azonban ha nem a posta által megszabott sztenderd árakon szeretne valaki szállíttatni, van más megoldás.

Mi az integrátor szerepe?

A piacon megannyi különböző területen megjelennek köztes szereplők, ez nincs máshogy a logisztikában sem. Számos előnye lehet ennek, például kedvezőbb árak vagy egyszerűbb folyamatok. Az IPL-nél nagy hangsúlyt fektetünk saját rendszereink folyamatos fejlesztésére, valamint szolgáltatásaink személyre szabhatóságára. Cégünk több futárszolgálattal is össze tudja kötni partnereinket, így ők a számukra legvonzóbbak közül válogathatnak.

De mi a helyzet a postával?

Az IPL-nek jelenleg is élő szerződése van a Magyar Postával, így parnereink 100%-ban meg tudnak felelni a jogszabályi követelményeknek. Sőt, az általuk meghatározott sztenderd áraknál ügyfeleink jelentősen kedvezőbb árakkal kalkulalhatnak, mindamellett, hogy csomagjaikat a mi modern rendszereinken keresztül 0-24-ben tudják követni.

Sőt, azok a cégek, akik az IPL szolgáltatásait veszik igénybe csak az általuk kiválasztott szolgáltatásokat kell, hogy megjelenítsék (például házhozszállítás), így nagyobb rugalmasságot tudnak kínálni jövendőbeli vásárlóik számára is.

Related post

error: A tartalom védett-Content is protected