Az IPL – International Parcel Logistics a Faragó Business Services Kft. család legújabb tagja melynek fókuszában a minőségi szolgáltatás áll. Saját fejlesztésű csomagfeladó és csomagkövetési rendszerünkkel, flexibilis szállítási opcióinkkal és folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal igyekszünk maximális ügyfélélményt biztosítani valamennyi partnerünk számára.

Ügyfélszolgálat valamennyi cégnél felkereshető amennyiben bármi probléma adódik, azonban sokszor időigényes elérni egy-egy kollégát, illetve megtalálni a megoldást. A mi célunk az, hogy az adott helyzet hosszas elemzése helyett inkább a megoldásra fektetünk nagyobb hangsúlyt, így hamarabb tudunk megoldani bármilyen felmerülő problémát. A területen szerzett több éves tapasztalattal azt is tudjuk, hogy a legfontosabb a pontos és precíz ügyféltájékoztatás, minden esetben.

Manapság rendkívül fontos, hogy megfelelő IT rendszerekkel dolgozzunk, hiszen ezek nagy mértékben befolyásolják az optimális működést. A Faragó Business Services Kft., marketinggel foglalkozó vállalkozásunkban szerzett IT tapasztalat lehetővé teszi, hogy igény esetén partnereinket ezzel is tudjuk segíteni, így még sokrétűbb szolgáltatást nyújtva.

Gondot okoz a csomagolóanyag és térkitöltők beszerzése? Most már közvetlenül honlapunkon is elérhetőek a szállítmányozáshoz szükséges termékek, mellyel partnereink még spórolhatnak is. A kedvező árak mellett a fenntarthatóság jegyében biológiailag lebomló térkitöltő anyagok is választhatók.

Sok helyen el kell érni egy minimális csomagszámot azért, hogy igénybe vehessük egy-egy cég szolgáltatását. Egy olyan kisebb vállalkozás, amelynek nincs meg a heti szintű elégséges forgalma vagy egy új cég amely csupán most alakítja ki ügyfélkörét ezáltal kénytelen ezekről lemondani. Az ezzel járó magasabb árak miatt aztán hátrányba kerül üzleti növekedését illetően, hisz az itt elvesztett extra nyereséget nem tudja vállalkozásába visszaforgatni. Az International Parcel Logistics azonban nincs szükség alkalmanként tíz-húsz csomag bevárására, már egy csomagért is kiszállunk.

Amennyiben az üzleti terv legfontosabb elemei az üzleti növekedés és a pontos tájékoztatás, bizalommal ajánljuk szolgáltatásunkat. A honlapunkon elérhető ajánlatkérő funkcióval akár percek alatt megkezdődhet jövőbeni partnereink egyedi ajánlatának kidolgozása.


error: A tartalom védett-Content is protected