Miért az IPL-International Parcel Logistics?

Azt szeretjük, ha mindent egy helyen intézhetünk. Amikor nem kell mikromenedzselni a szállítás folyamatában felmerülő apró lépéseket, hanem nyugodt szívvel indíthatjuk útnak csomagunkat azzal a tudattal, hogy probléma nélkül, időben célba is ér. Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy partnereinknek csupán a saját folyamataikra és eladásaikra kelljen koncentrálni, arra amihez a legjobban értenek. Amiben tudásuk és lelkesedésünk van és az üzleti vízió amelyért mindannyian dolgozunk saját vállalkozásainkban.

Az IPL-International Parcel Logistics tökéletes partner bármely cégnek vagy webáruháznak mert:

  • már egyetlen csomagért is házhoz megyünk
  • csomagautomatába és fixpontra is szállítunk
  • a világ bármely pontjára eljuttatjuk a csomagot
  • készpénzes és bankkártyás utánvétel is elérhető

Házhoz szállítás

Belföldi szállítás mellett a Világ bármely részére vállaljuk a csomagok kézbesítését – legyen szó Braziliáról vagy Ausztráliáról.

Az Európai Unióban van lehetőség expressz szállításra is, melynek keretében belül akár másnap 10 órára célba érhet a csomag.

Fixpontra, csomagpontra, csomagautomatába való szállítás

Az Európai Unió számos országába van lehetőség fixpontra és csomagautomatába is kézbesíteni. Egyes országokban van lehetőség házhozszállításos csomagokat automatába vagy fixpontra átirányítani.

Azonnali szállítás

A környező országok nagy részébe (Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország) van lehetőség azonnali szállítást is kérni, 8-15 óra között. Ezen felvett küldeményeket garantáltan még aznap kézbesítjük.

error: A tartalom védett-Content is protected