Miért az IPL-International Parcel Logistics?

Azt szeretjük, ha mindent egy helyen intézhetünk. Amikor nem kell mikromenedzselni a szállítás folyamatában felmerülő apró lépéseket, hanem nyugodt szívvel indíthatjuk útnak csomagunkat azzal a tudattal, hogy probléma nélkül, időben célba is ér. Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy partnereinknek csupán a saját folyamataikra és eladásaikra kelljen koncentrálni, arra amihez a legjobban értenek. Amiben tudásuk és lelkesedésünk van és az üzleti vízió amelyért mindannyian dolgozunk saját vállalkozásainkban.

Az IPL-International Parcel Logistics tökéletes partner bármely cégnek vagy webáruháznak mert:

  • már egyetlen csomagért is házhoz megyünk
  • csomagautomatába és fixpontra is szállítunk
  • a világ bármely pontjára eljuttatjuk a csomagot
  • készpénzes és bankkártyás utánvétel is elérhető

Házhoz szállítás

Belföldön a klasszikus 24 és 48 órás szállításra is van lehetőség.

Megyeszékhelyeken és Budapesten lehetőség van délelőtti 10 óra előtti és déli 12 óra előtti szállításra is, mely időgarantált szolgáltatás.

Fixpontra, csomagpontra, csomagautomatába való szállítás

Belföldön partnereinknek köszönhetően több ezer fixpont és csomagautomata áll rendelkezésre. Fixpont és csomagautomata esetén sokszor azt halljuk, hogy kevésbé kényelmes mint a házhozszállítási, azonban kiváló opció azoknak akik nem tartózkodnak otthon minimum 3 órás periódusokban.

Azonnali szállítás

Budapest és 100 km-es körzetében van lehetőség azonnali szállítást kérni, melynek keretén belül akár 30 percen belül kiállunk a kért címre, hétköznapokon. Hétvégén és ünnepnapokon a vállalt kiállási idő 1 óra.

Egy címre, több csomag

A költséghatékonyság fontos, éppen ezért kedvező árat biztosítunk az egy időben és egy címre menő csomagokra. Ezáltal a nehezebb, de több darabos csomagokat is eltudjuk szállítani.

Raklapos szállítás

Belföldön akár emelőhátfalas autóval is feltudjuk venni a raklapos termékeit. A klasszikus raklapos szállításon kívül vállalunk hiper beszállításokat és raklapos azonnali szállítást is.

Okmánykezelés

Okmánykezelésünknek köszönhetően a B2B szektort is teljes egészében le tudjuk fedni.

Lehetőség van többek között:

  • szállítólevél igazolásra
  • szerződés aláírásra
  • átadás-átvételi igazolásra
error: A tartalom védett-Content is protected