Árvízhelyzet Magyarországon

By: IPL

Ahogy a híradások értesülhetett Magyarország egyes területein árvízvédelmi készültség van egyes területeken. A kapott információk alapján a következő rendkívüli helyzetről kell Önöket tájékoztatnunk:

Házhozszállítás: egyes települések esetén a kiszállítás akadozik, több napot is igénybe vehet. Leginkább ez a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye és Győr-Moson-Sopron vármegye településeit érinti.

Fixpontok, automaták: Azon fixpontos átvevő helyeket, csomagautomatákat amelyek olyan településen vannak amelyek nehezen megközelíthetőek lekapcsolásra kerültek, így csomagot rögzíteni oda nem lehet. Természetesen folyamatosan nyomonkövetjük az eseményeket, amint frissebb információink lesznek, természetesen tájékoztatjuk Önöket.

Fontos azonban kiemelnem, hogy sem kollégáinkat, sem az Önök által feladott termékeket nem tesszük ki kockázatnak, így azon területekre ahol nem biztonságos a kiszállítás ott nem kíséreljük meg ezt.  


Kérdés, kérés esetén javasoljuk online bejelentő űrlapunkat a https://iplmagyarorszag.hu/online-ugyfelszolgalat/ oldalon. 

Üdvözlettel:
E-mail: info@internationalparcellogistics.hu 
Központ: +36-1-49-00-280

Related post

error: A tartalom védett-Content is protected