Van egy weboldalam – ezt manapság sokan elmondhatják magukról. Régen ennyi elég volt, ma már kevés.

Weboldal, webáruház készítés

Bár számos opciónk van tartalmat megosztani akár a közösségi média különböző felületein is, egy jól működő weboldal elengedhetetlen, hogy cégünk a megfelelő mértékben fejlődhessen. Fontos, hogy az itt elhangzó információ könnyen átlátható és értelmezhető legyen, az UP! Business Services pedig gondoskodik arról, hogy ez megvalósuljon. Minden elkészített tartalom és hirdetés továbbá ide irányítja potenciális vásárlóinkat, ezért folyamatosan frissíteni kell új információkkal.

Amennyiben termékeket szeretnénk értékesíteni mindenképpen érdemes elgondolkodni egy webshopon is. Az UP! Business Services teljeskörű szolgáltatást nyújt, weboldal és webáruház elkészítése esetén, vállalunk “motorra épített” (wordpress, prestashop, magento stb.) de akár egyedi fejlesztést is. Minden esetben egyedi igényekre szabva, igény esetén szövegírással, amelyhez jogtiszta képeket használunk.

SEO

SEO: A Search Engine Optimization tulajdonképpen azt mutatja meg nekünk, hogy mennyire jók a vállalkozás jelenlegi beállításai az online térben. Amennyiben a SEO beállításaink nem optimálisak, sokkal kisebb részét tudjuk csak elérni a célközönségünknek, mint szeretnénk. Ennek javítása fontos feladat, de az átfutási ideje nem befolyásolható, a Google motorjának kell feldolgoznia az új információt.

SEO beállításainkhoz tartoznak a használt (és fizetett) keresőszavak is, amiket oldalunk szövegezésében keres a Google motorja, ezért fontos, hogy minél több tartalom legyen olvasható oldalunkon.

error: A tartalom védett-Content is protected